Restaurace vznikla v zapomenutých prostorách původní bankovní haly a dvoupodlažního podzemního trezoru od Josefa Gočára z období první republiky.
Architekti ve spolupráci s památkáři usilovali o zachování bankovní haly v takové podobě, jakou jí vtiskl Josef Gočár ve 20. letech. Aby se do haly přirozené světlo vrátilo, navrhl architekt Fiala obnovit klenbu ze zakřivených tabulí skla, které zároveň umožňují výhledy na sousední budovy i oblohu. Tím se pochopitelně celý prostor výrazně nadechl a získal novou kvalitu. Aby v podzemních prostorech mohl vzniknout restaurační provoz, bylo nutné tyto stěny i strop „prořezat“. Architekti zkoušeli různé technologie, nejlépe se ale nakonec osvědčil řez tzv. diamantovým lanem. Součástí restaurace jsou také salonky, které vznikly v prostorech bankovních kanceláří. Mramorově schodiště s dřevěným zábradlím a zdobné obklady stěn dodávaly místu na reprezentativnosti.